Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Groningen

Uw woning kopen met begeleiding van Makelaardij Veldhuis als aankoopmakelaar

U zoekt de woning van uw dromen en wilt absoluut niet “een kat in de zak kopen”. Een woning moet voor u geborgenheid, veiligheid, vrijheid en het gevoel van thuiskomen hebben. Wij begeleiden reeds jaren cliënten van hun huidige woning naar een nieuwe koopwoning. Wij helpen en adviseren om van zoeken naar een huis vinden te maken. De aankoopbegeleiding van Makekaardij Veldhuis loopt volgens de onderstaande stappen:

Kennismaking

Samen nemen we uw zoekwensen en profiel door en analyseren wij de mogelijkheden in de huidige markt. We kijken direct naar beschikbare woningen welke voor u interessant kunnen zijn.

Zoeken

Via ons uitgebreid NVM uitwisselingssysteem kunnen wij u eerder op de hoogte brengen van het meest actuele woningaanbod welke aan uw woonwensen voldoen. Via e-mail, fax, brief en SMS zorgen wij dat dit bij u terecht komt. Mocht er een woning tussen zitten, die uw serieuze interesse heeft gewekt. Dan gaan wij op verzoek direct een bezichtigingafspraak met de verkopende partij maken.

Bezichtiging

Wij gaan met u mee de woning bekijken. Uiteraard kijken wij middels een gedegen vooronderzoek en marktanalyse of de vraagprijs in normale verhouding staat tot de actuele marktwaarde. Na de bezichtiging is het tijd de woning nader te evalueren. Waar letten wij o.a. op tijdens de aankoopbezichtiging; bouwkundige staat (constructie, algemeen onderhoud, isolatie, installaties, enz.), Omgeving (bouwplannen), bodemvervuiling (olietank?), publiek - en privaatrechtelijke bepalingen (erfpacht, monument, recht van overpad, kadastrale grenzen, enz.). Bij een appartement besteden wij ruim aandacht aan hoe actief en gezond de vereniging van eigenaren van het gebouw is.Hieraan gekoppeld geven wij u een gedegen aankoopadvies.

Onderhandelingen

Onderhandelen doen wij samen en namens u. Door vele jaren ervaring zijn wij hier zeer bedreven en gedreven in. Het lijkt zo eenvoudig….

Aankoop

Nadat de prijs en voorwaarden bekend zijn, zal er een schriftelijke koopovereenkomst worden opgesteld. Wij nemen samen met u de overeenkomst grondig door alvorens u uw handtekening plaatst.


Afwikkeling

Vervolgens volgt de afhandeling naar de notaris en zal er voor aktepassering bij de notaris nog een eindinspectie plaats vinden. Uiteraard zullen wij hierbij zijn om u bij te staan.

Kosten

Advies op maat, hiervoor een courtage op maat. Mijn kosten zullen naar uw wensen in een vrijblijvend gesprek en kennismaking aan de orde komen. U heeft reeds een woning gevonden en wenst advies en en begeleiding bij onderhandeling en afhandeling, hiervoor hanteren wij een aangepast tarief op maat.

Een vrijblijvende afspraak met Makelaardij Veldhuis kan telefonisch 050-8518865 of u vult het contactformulier in en verzend deze.