Mijn favorieten

Taxatie benodigd van uw woning in Groningen vraag hem aan bij makelaardij Veldhuis

De juiste taxatie via NVM Makelaardij Veldhuis NWWI en Taxateursunie tbv NHG

 

De (ver)koper van een woning, de hypotheekverstrekker, de verzekeringsmaatschappij, de overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat een woning waard is. Een taxatie van uw woning geeft u antwoord op deze vraag. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Makelaardij Veldhuis. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels. Ik hanteer bij taxaties het model NVM en NWWI-taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) wordt geaccepteerd. Ik ben een beëdigd NVM-makelaar/taxateur, ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert en het register van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Dit branchebrede platform houdt zich bezig met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

Regionale deskundigheid

Goed op de hoogte zijn van uw regionale situatie. Dat is essentieel om de waarde van uw onroerend goed te kunnen taxeren, want de marktsituatie kan per regio of wijk enorm verschillen. En dat heeft weer invloed op de waarde van uw woning.
 

De juiste taxatie via NVM Makelaardij Veldhuis NWWI en Taxateursunie tbv NHG

 

Marktkennis

Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Ik ben aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM, een zeer gedetailleerd portaal dat mij voorziet van informatie over bijvoorbeeld de waarde van een woning, de buurt waar u wilt gaan wonen en de historie van een huis dat u wilt kopen of verkopen.

Voor nadere informatie en tarieven van een taxatie, kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch 050-8518865.
Alvast bedankt.

Olaf Veldhuis
Beëdigd gecertificeerd NVM Makelaar en Register Taxateur

 

NWWI

Taxateursunie