Mijn favorieten

Woning verkopen Groningen Makelaardij Veldhuis

Uw woning Verkopen middels verkoopbemiddeling door Makelaardij Veldhuis

­

Laat u begeleiden door een deskundige. Kennis van zaken, daadkracht bij het voeren van onderhandelingen en vooral aandacht voor uw wensen bij de verkoop van uw woning.

Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin u met ons uw wensen bespreekt. Aansluitend geven wij u een advies op maat, gericht op uw persoonlijke situatie. Expertise bij het waarderen van uw woning en hierdoor een juiste vraagprijs hanteren. Een basis voor de beste verkoop.

Wij hanteren een tarief/courtage voor verkoop van uw woning welke opmaat wordt geoffreerd, uiteraard rekening houdend met andere diensten (bijvoorbeeld aankoop en of een taxatie).

Presentatie; hiervoor is het internet uitgegroeid tot een verkoophandvat van formaat. Wij plaatsen als NVM-makelaar onze woningen uiteraard door op FUNDA. Ook het NVM uitwisselingssysteem mogen we niet vergeten. Onze collega heeft mogelijk uw koper in haar aankoopportefeuille.

Volledige begeleiding van uw kandidaat-koper bij de bezichtigingen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen dat alle aspecten van uw woning op de juiste en meest vakkundige wijze aan bod komen tijdens de bezichtiging. Hiervoor krijgt de gegadigde altijd een brochure mee welke met de grootste zorg is samengesteld (voorbeeld brochure).


Woning verkopen middels deskundige verkoopbemiddeling door Makelaardij Veldhuis

­

Ook is het mogelijk om voor de verkoop een woningstyliste in de arm te nemen.

Onderhandelingen voeren is een vak apart. De juiste aanvaardingsdatum, alle voorwaarden zullen de revue passeren bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring of een vloeronderzoek en uiteraard de hoogste prijs voor uw woning.

Bij het sluiten van de mondelinge overeenkomst zullen wij een uitgebreid koopcontract maken welke door alle instanties is goedgekeurd o.a. Vereniging eigen huis en uiteraard de NVM. Deze gaat na ondertekening door alle partijen naar de notaris ter afhandeling.

Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat u naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans uw woning willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Wij begeleiden deze inspectie en kan, als u dat wenst, voor u de meterstanden opnemen en assisteren bij de verhuizing van nutsvoorzieningen.

Een vrijblijvende afspraak met Makelaardij Veldhuis kan telefonisch 050-8518865 of u vult het contactformulier in en verzend deze.

­­­­­ ­­­


­